Onikişubat Belediyesi Ilıca İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Onikişubat Belediyesi Ilıca İmam Hatip Ortaokulu olarak öğrencilerimizin yaşadığı çağa ayak uydurabilen çağdaş, bilgili, kültürlü, ahlaklı, dürüst, adaletli, çalışkan, sosyal, her türlü bilgi, beceri ve yeteneğe sahip, bulunduğu bölgede örnek olabilen lokomotif insanlar olarak yetişmesini sağlamak öncelikli amacımızdır.

Misyon: Onikişubat Belediyesi Ilıca İmam Hatip Ortaokulu olarak misyonumuz;paydaşları ile karşılıklı güven içinde, olumsuz şartları fırsata dönüştüren, kadim medeniyetinden ve milli kültüründen gelen öz değerleri ile yaşayan, teknolojik gelişmeleri takip edip uygulayan, sevgi ve hoşgörü iklimi soluyan bir kurum olarak vatansever, çalışkan, üretken, hür iradeli ve düşüncelerini ifade yeteneğine sahip milli ve manevi değerleri özümseyen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 8:00 / 14:45
Isınma: KALORİFER(KÖMÜR)
Yabancı Dil: İNGİLİZCE-ARAPÇA
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ilicaimamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres - Ilıca Mahallesi Şeyh Şamil Caddesi Onikişubat/Kahramanmaraş Facebook//Ilıcaihokahramanmaraş

Yerleşim Yeri -

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 70 KM